RSS Feed

DIUMENGE: 25 de Febrer – Defensem les nostres Pensions i el futur de les nostres filles i netes.

19/02/2018 by iaioflautas

DIUMENGE: 25 de Febrer a CANET DE MAR a les 11 h el recent creat col·lectiu iaioflautes de Calella i diferents col·lectius de Canet, organitzen un CERCAVILA amb el tema «ON ESTAN ELS NOSTRES DINERS» Defensem les nostres Pensions i el futur de les nostres filles i netes. Els actes finalitzaran amb una «XORIZADA POPULAR». Us hi esperem!
 
DOMINGO: 25 de Febrero en CANET DE MAR a las 11 h el recién creado colectivo yayoflautas de Calella y diferentes colectivos de Canet, organizan un PASACALLES con el tema «DONDE ESTÁ NUESTRO DINERO» Defendemos nuestras Pensiones y el futuro de nuestras hijas y nietas. Los actos finalizarán con una «XORIZADA POPULAR». Os esperamos!

1 comentario »

  1. Gerard dice:

    La clase política d’aquest pais és una merda

    Son uns traidors que no ajuden gens a la ciutadania

    Només fa falta veure un diari català i les seves notícies per veure que son uns merdas

    https://catalunyadiari.com/politica

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *