RSS Feed

Som filles del 15M

21/06/2016 by iaioflautas

@iaioflautas Som filles del 15M

Han passat 5 anys des que varem ocupar les places i ens tornem a retrobar des de la alegria, el mestissatge d’un nom – el de iaioflautas-, i la determinació de fer possible que les nostres filles i nétes tinguin una vida digna.

Els motius que ens van portar a sortir al carrer segueixen en peu: estem vivint la crisi més gran del capitalisme i ens la volen fer pagar a nosaltres. Al costat de la crisi aprofiten per retallar les nostres llibertats, intenten convèncer-nos que els nostres drets humans, socials, econòmics, polítics són privilegis que es poden negociar, que unes persones són més mereixedores de gaudir que d’altres, que la solidaritat és cara i que no ens la podem permetre. No reconeixem aquesta Europa criminal que eludeix el deure d’acollida a les persones refugiades, ja sigui per causes polítiques o econòmiques, que les tracta com animals, que ens imposa el seu racisme institucional.

Davant d’aquesta visió mercantilitzadora i perversa ens revelem. I fem un somriure perquè sabem que el règim del 78 està més en crisi que mai i som cada vegada més les que lluitem pel nou: la revolució democràtica i els processos constituents des de baix.

Les iaioflautas treballem des de l’assemblearisme, construint espais horitzontals i sense representants, ja que la representació és un invent de l’1% i nosaltres som el 99%. En temes electorals volem institucions i persones que estiguin en elles per defensar una vida digna per a les persones, però som un col·lectiu apartidista. La nostra lluita transcendeix qualsevol partit i hem triat treballar des de la societat civil. Som de totes i no som de cap.

¡Van voler jubilar-nos, però seguim lluitant des de la desobediència civil i les entremaliadures com a eina de canvi!

Lluitem per:

1. Una societat que posi a les persones al centre. Això implica el rebuig absolut de la deutecràcia que ens volen imposar. Ni un euro més per rescatar els bancs. Rescatem persones, no bancs.

2. Defensem l’educació, la cultura, la sanitat, els serveis públics. Creiem en el cooperativisme i la propietat comuna.

3. No a la precarietat. Retirada de la reforma laboral.

4. Jubilació als 60 anys i partides en els pressupostos generals per assegurar la viabilitat de les pensions públiques per a les generacions futures.

5. Dret a l’habitatge i al lloguer social. No als desnonaments.

6. Renda Bàsica Universal perquè totes les persones puguin tenir una vida digna.

7. Democràcia Real Ja, drets i llibertats civils, polítiques i reproductives. Amnistia i llibertat de totes les preses polítiques i socials.

8. Entenem la democràcia com el govern del 99%. És temps de repúbliques del 99%.

9. Prou de corrupció en la política, en el sector empresarial, en la cultural, i la societat ……

10. Recuperem la memòria històrica, ja que qui perd la memòria tendeix a repetir els mateixos errors.

11. Deixem a les generacions futures un planeta habitable i acollidor.

12. Prou ​​de fer negoci amb les armes que generen guerres, mort i misèria. També les guerres econòmiques que generen empobriment dels pobles i moviments migratoris de conseqüències humanitàries per a les persones refugiades i migrants

13. Llibertat i democratització del coneixement (xarxes socials obertes i democràtiques)

14. Lluitem per una societat on les persones tinguin igualtat d’oportunitats i puguin desenvolupar-se plenament i lliurement en la seva diversitat cultural, ètnica, sexual, de gènere …. Condemnem la violència patriarcal contra les dones i advoquem per una societat en la qual siguin protagonistes i subjectes actius Perquè la revolució serà feminista o no serà!

VOLEM CONSTRUIR UNA COMUNITAT DE iaioflautes A CATALUNYA I ESPANYA PER SER MÉS ÚTIL EN AQUEST NOU CICLE DE MOBILITZACIONS I APRENDRE UNES RÈPLIQUES DE ALTRES.

Les nostres filles tindran llibertat, democràcia i vida digna.


No hay comentarios »

No comments yet.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *