RSS Feed

El 15J exigim #ReferendumRealJa i que els pobles decidim

08/06/2014 by iaioflautas

El diumenge 15 de juny sortim al carrer per exigir un #ReferendumRealJA, una convocatòria a la qual hem convocat a un ampli espectre de col·lectius. Som els pobles que decidim el nostre futur i la nostra forma de govern, no la casta aristocràtica, ni l’oligarquia.

Per això, ens trobarem a plaça Catalunya (Barcelona), espai de confluència i creació de poder popular el 15 Juny a les 11h. No oblideu la gorra, armilla i agua, que fa molta calor.

Aquí tens l’event de facebook per convidar amics i amigues i moure-ho https://www.facebook.com/events/789992837697986/

Estigueu atentes! Durant la setmana tenim preparades algunes sorpreses.

No permetrem que ells decideixin per nosaltres, som la República del 99%
Per un #ReferendumRealJA
Els pobles decidim!

ReferendumRealJa

La mobilització popular d’aquests anys exigint democràcia real i dret a l’existència de les persones davant unes institucions que han posat per davant els interessos de les oligaquies i els bancs, ha posat en crisi el règim de la Transició.

És en aquest context, el d’un moviment de les elits per refermar el seu poder i el seu projecte, que es produeix l’abdicació i recanvi a la Corona que tindrà lloc el proper 18 de juny. En vindran més: canvis limitats i pactats de reforma política per combatre la possibilitat ben real d’una ruptura democràtica i l’apertura d’un procés constituent protagonitzats pel 99%.

Es tracta d’un moviment des de dalt, de blindatge oligàquic i de negar-nos als ciutadans i ciutadanes ser protagonistes de les nostres vides i als pobles el seu dret a decidir el seu futur. Davant els pactes des de dalt, volem decidir, volem democràcia.

Exigim la realització d’un referèndum que permeti al conjunt dels ciutadans i ciutadanes escollir el cap d’estat (un dret que avui no existeix) i quin model d’estat volen tenir (monarquia o República).

Ens sumem a totes les iniciatives que s’estan organitzant en aques sentit. I convoquem a una Festa per la Democràcia el 15 de juny a les 11:00 a Pl. Catalunya i a totes les places d’atres municipis que es vulguin afegir.

Fem una crida a votar a www.referendumrealya.com a les urnes habilitades o a través d’internet, a sortir al carrer el propi dia 19J en què Felip VI serà coronat, així com per exigir procés constituent el dia 21J i el 22J per exigir que el Poble Català decideix; cap pacte cap rei.

Davant reformes lampedusianes, ruptura democràtica
Som el 99% i volem decidir
El 15J fem democràcia

—————————————————————————————————–
El 15J, exigimos #ReferendumRealJa y que los pueblos decidamos

La movilización popular de estos años exigiendo democracia real y derecho a la existencia de las personas ante unas instituciones que han puesto por delante los intereses de las oligaquies y los bancos, ha puesto en crisis el régimen de la Transición.

Es en este contexto, el de un movimiento de las élites para afianzar su poder y su proyecto, que se produce la abdicación y recambio a la Corona que tendrá lugar el próximo 18 de junio. Vendrán más: cambios limitados y pactados de reforma política para combatir la posibilidad muy real de una ruptura democrática y la apertura de un proceso constituyente protagonizadospor el 99%.

Se trata de un movimiento desde arriba, de blindaje oligàquico y de negar a los ciudadanos ser protagonistas de nuestras vidas y a los pueblos su derecho a decidir su futuro. Ante los pactos desde arriba, queremos decidir, queremos democracia.

Exigimos la realización de un referéndum que permita al conjunto de los ciudadanos escoger el jefe de estado (un derecho que hoy no existe) y qué modelo de estado quieren tener (monarquía o República).

Nos sumamos a todas las iniciativas que se están organizando en esta sentido. Y convocamos a una Fiesta por la Democracia el 15 de junio a las 11:00 en Pl. Catalunya y a todas las plazas de otros municipios que se quieran añadir.

Hacemos un llamamiento a a votar en www.referendumrealya.com en las urnas habilitadas o a través de internet, a salir a la calle el mismo día 19J en que Felip VI será coronado, así como para exigir proceso constituyente el día 21J y el 22J para exigir que el Pueblo Catalán decide; ningún pacto, ningún rey.

Ante una reforma lampedusiana, ruptura democrática
Somos el 99% y queremos decidir
El 15J hagamos democracia


1 comentario »

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *