RSS Feed

Ocupem l’Autoritat del Transport Metropolità Barcelona #stoppujadestransport21F

21/02/2014 by iaioflautas

Bg_kgowIUAAp3En

Bg_qSXxIUAEUv7T

Avui 21 de Febrer de 2014 les iaioflautas ocupem l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM)a C/ Muntaner, 315-321 de Barcelona, sumant-nos a les reivindicacions de la Plataforma Stop Pujades Transport. Ens afegim i animem a sumar-se a la ciutadania de Barcelona a totes les accions que es realitzen cada dimecres, així com a les accions programades pel dilluns 24 de Febrer. Demanem que es retirin les pujades de les tarifes d’aquest 2014.

I denunciem el govern municipal que s’afegeix als governs català i espanyol a aquesta gestió de la crisi en contra del 99%. Ens volen aturats, precaris i pobres, i en pugen els serveis com la electricitat, ens dificulten la mobilitat amb preus prohibitius pel transport públic. Mostren que no s’aturaran si no els aturem. Han decidit que la majoria dels ciutadans hem de pagar amb les nostres vides per mantenir els seus beneficis. I diem prou. Volem que dimiteixin els governs, començant per Trias a Barcelona. Sortir de la crisi és garantir una vida digna a les persones, és garantir el dret a l’existència. Sense aquest, no hi ha una democràcia real, només una oligarquia en què l’1% sotmet el 99%.

#stoppujadestransport21F

STOPPUJADESTRANSPORTlogo


1 comentario »

  1. […] – last NL article about them ), that are actively supporting all the #StopPujades’ protests, entered the head office of the Authority for the Transport of Barcelona  asking again to cancel the increase. The same day during the afternoon the Platform held  a press […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *