RSS Feed

Ocupem el Departament de Salut de la Generalitat #SalutNoÉsUnNegoci

12/12/2012 by iaioflautas

Avui 12 de desemre de 2012 hi ha una mobilització general a Catalunya contra la privatització de la sanitat: deu hospitals en peu de lluitaDenunciem els plans privatitzadors de la sanitat pública.  Diuen que les retallades ens les  imposa l’Estat Espanyol a qui l’imposa la Troika (FMI, BCE,  Comissió Europea), però lluny de plantar-se, s’aprofiten per fer negoci a costa del drets de totes. Ens menteixen. S’ emparen en un llenguatge tampós amb paraules com externalització i sostenibilitat, amb aruments falaços com una suposada eficiència i abaratiment de costos que suposaria la privatització.  La veritat és que Inspirades per la lluita dels madrilenys en defensa d’uns centres sanitaris dels quals volen privatitzar salvatgement la gestió, per la seva #mareablanca , indignades pels plans privatitzadors de la Generalitat pels hospitals,  les catalanes hem decidit que tornava a ser el moment de plantar-nos. Els darrers dies hem vist les lluites d’@EncierroSantPau @Acampadatauli i avui comencen moltes accions més, entre elles @TancadaClinic.

Els iaioflautas ocupem el Departament de Salut (Travessera de les Corts, 131-159 (Pavelló Ave Maria) i no marxarem fins que ens rebi el conseller Boi Ruiz. Ja vam dir alt i clar que Li diuen retallades i no ho són, que és privatització a l’acció que vam batejar  #BoiMafioso .  I és que aquest individu era, abans que Conseller, president de la patronal d’Hospitals privats de Catalunya. Avui volem parlar directament amb ell  per acomiadar-lo com es mereix de la seva etapa de conseller i dir-li que no oblidem el que ha posat en marxa per molt que s’amagui a l’empresa privada i aconseguim que no formi part del nou Govern. Que s’enteri, que s’enterin: la #SalutNoÉsUnNegoci

——————————————–

Al Departament de Salut. Entrevista, però amb càmeres i periodistes davant.

En acabar l’acció vam anar a solidaritzar-nos amb #tancadaclínic.Entrant a l’Hospital Clínic

 

RECULL DE PREMSA:

eldiario.es  per @jotaemi www.eldiario.es/catalunya/Iaioflautas-ocupan-departamento-Salud-Generalitat_0_78742310.html

EL TRIANGLE     www.eltriangle.eu/cat/notices/2012/12/els_iaioflautes_ocupen_el_departament_de_salut_coincidint_amb_protestes_a_una_desena_d_hospitals_32935.php

BTV www.btv.cat/btvnoticies/2012/12/12/protesta-unitaria-dels-hospitals-catalans-contra-les-retallades

CUATRO  http://www.cuatro.com/las-mananas-de-cuatro/2012/diciembre/yayoflautas-toman-palabra-recortes_2_1523580062.html

VIDEOS/BAMBUSER :

http://bambuser.com/v/3219896 de @racos1871 Óscar Martínez

http://bambuser.com/v/3219636 de @pacogonzalez2 Francisco González

 

 


9 Comments »

 1. Carles dice:

  Molt bé companys.

  Molt bona feina

  Amb la salut pública no és pot jugar

  https://catalunyadiari.com/tags/salut

 2. ¡Ánimo! Hay que insistir.

  Un saludo

 3. Anselmo dice:

  Celestino Sanchez Ramos
  Sueldo del revolucinario cuando era concejal de Barberá del Vallés 4.328,51 Euros mas 250 como portavoz de ICV. Vicepresidente de Aguas de Barbera empresa de servicios municipal, ¿Cuanto?. Miembro de la junta de Caja Catalunya, antes del desastre. Va de abuelo pero ninguno de nosotros va a poder prejubilarse a la tierna edad de 60 años con su sueldazo.

 4. Anselmo dice:

  Sueldo del revolucinario cuando era concejal de Barberá del Vallés 4.328,51 Euros mas 250 como portavoz de ICV. Vicepresidente de Aguas de Barbera empresa de servicios municipal, ¿Cuanto?. Miembro de la junta de Caja Catalunya, antes del desastre. Va de abuelo pero ninguno de nosotros va a poder prejubilarse a la tierna edad de 60 años con su sueldazo.

 5. yayotrankilo dice:

  Por si creeis oportuno poner nuestra web en «sitios de interes», aqui os la dejo. http://www.yayoflautasmadrid.org
  Salud y un abrazo

 6. yayotrankilo dice:

  A si se hace compañeros, ese es el camino, los estamos poniendo nerviosos y la verdad es que tienen motivos para ello. ¡¡JUNTOS PODEMOS!!
  Un abrazo fraterno desde Madrid

 7. […] s’ha negat la presència de la premsa a la trobada. A continuació han desocupat el recinte per llegir el manifest i fer una assemblea davant la porta [a la imatge], en la que han decidit anar cap al Clínic a […]

 8. […] s’ha negat la presència de la premsa a la trobada. A continuació han desocupat el recinte per llegir el manifest i fer una assemblea davant la porta [a la imatge], en la que han decidit anar cap al Clínic a […]

 9. Malvaloca dice:

  ¡Muy bien, compañeros!. Sois un ejemplo para todos, y no sabéis cuanto me gustaría poder hacer lo mismo aquí, en Sevilla… Algunos lo estamos intentando con ganas, pero de momento somos pocos y mal organizados. Bueno, poco a poco y con vuestro ejemplo, confío en que lograremos hacer cositas como esta.
  Saludos solidarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *