RSS Feed

#Labolsaolavida Per un procés constituent i un pla de rescat ciutadà

20/09/2012 by iaioflautas

Ja ho veníem dient des de l’estiu. La Unió Europea està pressionant Rajoy perquè demani el rescat, però, en el cas que ho faci, aquests diners no aniran a parar als que formem part del 99%, sinó que anirà directament a les butxaques dels que han provocat la crisi . Són els bancs alemanys que rebran aquests diners, procedents dels nostres impostos. Són ells -i també els bancs de l’Estat espanyol- que compren el nostre deute, amb la qual especulen, amb la qual s’enriqueixen.

Com pitjor, millor. Aquesta és la filosofia que hi ha darrere de les accions de l’1%. Com més alta sigui la prima de risc més diners guanyen ells, diners que procedeixen directament de les nostres butxaques. O per què penseu que han pujat l’IVA, han retallat en educació i en salut, han reduït el sou als funcionaris, o privatitzat serveis públics? Per poder pagar als bancs, els mateixos que hem rescatat i que, no obstant això, segueixen fent-nos fora de les nostres cases, més de 500 desnonaments cada dia. Per això hem de parar-los els peus, per això hem de dir a la cara, als especuladors, als defraudadors, als explotadors, el DEUTE EL PAGARÀ EL VOSTRE PARE!

Avui, 21 de setembre, ocupem la Borsa de Barcelona, símbol i instrument de l’organització criminal de l’1%. El mateix 1% que està canviant en el seu benefici les regles del joc. El mateix que ens vol sotmesos, que vol treure’ns els nostres drets, els que amb tant esforç vam guanyar en el passat. Hem de respondre-hi acto-organitzant-nos, conquerint petites victòries, construint des de baix una #nuevalegalidad, perquè la que hi ha se l’estan carregant. És hora de replantejar moltes coses, entre elles que tinguem uns governs i unes institucions que només obeeixen a l’1%. Cal un procés constituent, que només nosaltres, el 99%, podem posar sobre la taula, mobilitzant, lluitant pel que és nostre i ens pertany per dret.

Per això també cridem a una nova Vaga General Ciutadana, una #Huelgadel99%, com una eina per obrir el camí que permeti trencar amb l’actual marc polític, creant-ne un de nou, en el qual el 99% sigui el que decideixi, i no uns individus que, per molts diners que tinguin, no tenen dret a decidir per tots. El full de ruta d’aquest procés es diu #PlandeRescateCiudadano http://www.planderescateciudadano.net/, el veritable rescat que necessitem i pel qual estem lluitant.

RESCATEM LES PERSONES I NO ELS BANCS!

NO AL DEUTE IL•LEGÍTIM! AUDITORIA CIUTADANA DEL DEUTE!

VAGA GENERAL CIUTADANA JA!


1 comentario »

  1. […] tot això, segons el comunicat, i davant de la proximitat d’un rescat de l’Estat per part de la “troika”, que injectarà […]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *