RSS Feed

Manifest, adhesions i fotos del #14abrilsensepor

15/04/2012 by iaioflautas

Manifest de la concentració contra les retallades de drets i llibertats civils de l #14abrilsensepor

Adhesions de col.lectius a la concentració #14abrilsensepor convocada per la FAVB

Fotos #14abrilsensepor d’Oscar Martínez, publicades al blog  ¿Quién debe a quién?

 


3 Comments »

  1. […] Pensamos que ha llegado el momento de decir basta y unir esfuerzos. Recuperamos el esprítu del 14 de abril de 2012, donde, convocadas a inciativa de la FAVB,  gritamos juntas en Barcelona: Paremos los recortes en derechos y libertades civiles. […]

  2. Manuel Outeiriño dice:

    Endavant iaioflautes!

  3. Gemma dice:

    Estic contenta de veure que hi havia tanta gent. M’hauria agradat ser-hi. Per totes les movilitzacions anteriors ja hi havia motius, però per mi el tema de criminalitzar la resistència pacífica ha sigut la gota que ha fet vessar el got. Espero participar a la propera, i que torni a activar-se la gent com ja va passar l’any passat. Tenim motius i molts.
    El que m’anima en la situació que s’està vivint ara és veure que tot i la passivitat de molts, molts altres es preocupen, reaccionen, s’activen, com ho esteu fent vosaltres, associant-se, fent pinya. Una abraçada!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *