RSS Feed

iaioflautas de bellvitge a btv

13/12/2011 by iaioflautas

Veïns de Bellvitge traslladen la protesta pel CAP Rambla Marina al centre de Barcelona

  


 www.btvnoticies.cat 


 Actualitzat el 10.12.2011 a les 19:26 Eva Vial

 

Prop de 200 veïns de Bellvitge, sobretot de la tercera edat, s’han manifestat al centre de Barcelona perquè es restableixin tots els serveis del CAP de la Rambla Marina. La marxa ha avançat des de la plaça de Catalunya fins a la de la Universitat i ha comportat el tall momentani de la ronda de la Universitat.

Els “iaioflautes”, com s’han donat a conèixer, han convocat aquesta protesta quan fa 43 dies de la seva lluita contra les retallades sanitàries. Reclamen que s’hi posi fi i que es normalitzi el servei del CAP de la Rambla Marina, on romanen tancats des del 28 d’octubre. Volen tornar a tenir els mateixos metges de capçalera i especialistes que, ara, diuen, resulten insuficients per atendre les més de 30.000 persones a què dóna cobertura el centre mèdic. D’aquests pacients potencials, 7.000 tenen més de 60 anys i, subratllen, altres poblacions menys denses i joves disposen de més centres sanitaris.


1 comentario »

  1. Pensavem què l’estat del benestar s’havia acabat per als nostres fills i nets i que no ens esguitaria, i mira per on…
    Treballarem i estavem satisfets de que els nostres pares que tant havien sofrit a la guerra i postguerra, tingueren una jubilació digna, i ara… ara vorem nosaltres. Seguim votant-los, seguim.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *