RSS Feed

#OpPebrots: Ocupen la seu del Govern a Girona pel tancament nocturn dels CAP

04/11/2011 by iaioflautas


“Un grup de veïns de la Selva interior s’han manifestat avui, dimecres 2 de novembre, a les oficines d’Atenció al Ciutadà de la de seu del govern a Girona. Aquests veïns protestaven contra el tancament dels CAPs a les nits i demanaven respostes al govern. Finalment, han hagut de marxar sense aconseguir res. Aquesta és la política del govern, que si no és per demanar el vot no es dirigeix a la ciutadania.”


Ocupen la seu del Govern a Girona per protestar pel tancament nocturn dels CAP

“Els vuit encadenats es resistien a abandonar la protesta fins que Trias no els rebés i els proporcionés dades de quants serveis vitals s’han atès en els darrers dos anys als CAP de la Selva interior ara tancats a les nits. (…)” http://www.aragirona.cat

El moviment UnitspelCAP va rebutjar les dades donades ahir pel departament de Salut perquè consideren que són les mateixes que ja havien rebut la setmana anterior i per tant, no els satisfeien la demanda que al seu dia havien fet al director de Salut a Girona Josep Trias. http://www.diaridegirona.cat

“ACN | Els manifestants contraris a les restriccions horàries dels CAP que s’han tancat a les Oficines d’Atenció al Ciutadà de la seu del Govern a Girona han abandonat al migdia les dependències de la Generalitat, tot i no haver-se pogut reunir amb el delegat de Salut a Girona, Josep Trias, ni tampoc haver aconseguit les dades que reclamaven a Salut. (…)”

No varem aconseguir les dades, i el què va quedar clar és que no les volen donar, que pretenen seguir amb opacitat, engany i menyspreu a ciutadans i drets. El 23 de setembre, Josep Trias ens va dir que és que són dades secretes o alguna cosa així……, que les té però que són d’ús intern…., intern entre el Departament i empreses de serveis que són privades…. o semi. Ens va dir que els hi anéssim a demanar, pot ser ho fem. Cal anotar, però, que de confiança no ens en donen, no creiem que ens ofereixin informació clara. Esperàvem la seva resposta, Salut, ara la tenim.

Lligats, per a forçar que Salut respongui. Albano Dante llegeix en manifest.

Com anoten a Moviment Ter-Brugent: “Ahir varem intentar de nou que el Departament de Salut ens donessin una resposta, i varen tenir els pebrots de tornar-nos a donar tres fulls amb els mateixos 12 paràgrafs del que ens varen enviar per correu la setmana passada. Cal afegir que va ser un correu enviat després de que en reclaméssim resposta, havia passat més d’un mes de la trobada amb el Delegat Trias i equip a Girona, i varem telefonar per reclamar-los-hi. Quina mena de Govern tenim? Què ho fa que pugui sordejar i enganyar?” I impunement i sense vergonya!

unitspelcap


No hay comentarios »

No comments yet.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *